Κέρκυρα: Στη μνήμη Σεβαστή και Καρπατσέλη οι αγώνες «Φιλίας και Αγάπης»

 Runbeat Team   16:40 25-11-2021  

Κέρκυρα: Στη μνήμη Σεβαστή και Καρπατσέλη οι αγώνες «Φιλίας και Αγάπης»


Οι διοργανωτές των αγώνων «Φιλίας και Αγάπης» αποφάσισαν να αφιερώσουν το αγώνισμα των 5.000μ ανδρών και γυναικών στη μνήμη του πρώην Προέδρου και Γεν. Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή και τους αγώνες των σχολείων στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή στίβου Σπύρου Καρπατσέλη.

Οι αγώνες «Φιλίας και Αγάπης» θα γίνουν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με την Συνεργασία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και του Corfu Mountain Trail διοργανώνει στο χώρο της Πάνω Πλατείας Κέρκυρας (Πάρκο) την Κυριακή 28 Νοεμβρίου μεταξύ των ωρών 09:30 - 11:30, για 11η φορά τους Αγώνες «ΦΙΛΙΑΣ και ΑΓΑΠΗΣ» που έχουν καθιερωθεί για την επέτειο της κατάρριψης του Παγκοσμίου ρεκόρ στα 2000μ. με Φ.Ε από τον Αρσένη Τσιμίνο το 1980 και για τις άλλες μεγάλες επιτυχίες των αθλητών-ιων Στίβου της Κέρκυρας τα τελευταία χρόνια.

 

Τα 5000μ. Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθούν στη μνήμη του πρώην Προέδρου και Γεν. Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή που συνέβαλε τα Μέγιστα στις μεγάλες επιτυχίες των Κερκυραίων αθλητών-τριών Στίβου τα τελευταία χρόνια.

Οι Αγώνες των Σχολείων θα διεξαχθούν στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή στίβου Σπύρου Καρπατσέλη που χάθηκε πρόωρα από κοντά μας.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : 1000μ. Κοριτσιών – Αγοριών Ε΄ και ΣΤ ΄ Τάξης

2000μ. Κοριτσιών Γυμνασίων

3000μ. Αγοριών Γυμνασίων

5000μ. Γυναικών – Ανδρών ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, που θα αναφέρεται στην αναλυτική προκήρυξη των αγώνων που θα ακολουθήσει».