Ηχηρή απάντηση του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΓΑΣ στις Κασσάνδρες που προεξοφλούσαν την αποτυχία του Μαραθωνίου της Αθήνας

 Runbeat Team   12:15 15-11-2021  

Ηχηρή απάντηση του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΓΑΣ στις Κασσάνδρες που προεξοφλούσαν την αποτυχία του Μαραθωνίου της Αθήνας


Τη δική του απάντηση στους επικριτές αναφορικά με τη διεξαγωγή του 38ου Μαραθωνίου της Αθήνας, έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Σωτήρης Κυρανάκος.

Μία διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία εν μέσω covid, έχοντας άρτια οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους δρομικούς αγώνες. Μία διοργάνωση κόσμημα που όχι απλά ανταπεξήλθε των προσδοκιών, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει τις όποιες προσδοκίες υπήρχαν, που κάποιοι προσπάθησαν να καταρρίψουν, πριν καν πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας.

 

Ασφαλώς και αυτή η επιτυχία έχει ονοματεπώνυμο ή αν θέλετε καλύτερα, ονοματεπώνυμα, κάτι το οποίο έσπευσε να υπενθυμίσει ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΓΑΣ , ο οποίος με τα λόγια του Καζαντζάκη έστειλε το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Ενάντια σε κάθε δύσκολη στιγμή, σε κάθε εκβιασμό, σε κάθε ανήθικη συμπεριφορά όπως 2511 χρόνια πριν… Τα λόγια του Καζαντζάκη..στις καρδιές των Αθηναίων οπλιτών τότε αλλά και στις καρδιές όλων όσων δεν έκαναν πίσω ποτέ...», αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του, συνοδευόμενο με τα λόγια του Καζαντζάκη, όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία:


Photo