Insight View: Προπόνηση με τους ελίτ στην Αιθιοπία (Vid)

 Runbeat Team   20:30 14-04-2021  

Insight View: Προπόνηση με τους ελίτ στην Αιθιοπία (Vid)


Απόσπασμα από την προπόνησή(*) του στην Αιθιοπία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Έλληνας δρομέας Αλέξανδρος Σούκουλης. Ο αθλητής από την Κόρινθο προπονείται στην Αιθιοπία μαζί με ελίτ αθλητές της ομάδας NN Running Team και της Nike.

 

Στο βίντεο μπορούμε μεταξύ άλλων να διακρίνουμε και τους Mateusz Madziar και Josef Tessema. Η προπόνηση των δρομέων έγινε στο Entoto, μία περιοχή κοντά στην Αντίς Αμπέμπα και σε υψόμετρο 3.000 μέτρων. Το γκρουπ περιλαμβάνει αθλητές που έχουν τρέξει Μαραθωνίους σε 2:02-2:06 (άνδρες) και 2:20-2:25 (γυναίκες).

Το πρόγραμμα που ακολούθησαν περιελάμβανε 90 λεπτά uphill drills και στη συνέχεια 8 γρήγορα 250άρια σε ανηφόρα. Μία αρκετά δυνατή προπόνηση για τους δρομείς που τους βοηθάει να κρατηθούν σε φόρμα και να έχουν μεγαλύτερη αντοχή, ταχύτητα και απόδοση.

Δείτε το βίντεο:

*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.