Insight View: Με «σπασμένα φρένα» η τελευταία δυνατή προπόνηση για τον Γάλλο Gressier (Vid)

 Runbeat Team   12:58 24-07-2021  

Insight View: Με «σπασμένα φρένα» η τελευταία δυνατή προπόνηση για τον Γάλλο Gressier (Vid)


11 ημέρες απέμειναν για την είσοδο του Jimmy Gressier στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Γάλλος δρομέας ολοκλήρωσε μία πολύ έντονη προπόνηση, η οποία ήταν και η τελευταία του πριν τη μεγάλη διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Gressier έτρεξε δύο γύρους από 3.000 μέτρα με ξεκούραση 4 λεπτών ανάμεσα στα σετ. Τα πρώτα 3.000 μέτρα ολοκληρώθηκαν σε 7:56 (9,6 mmol), ενώ ο Γάλλος ήταν πιο γρήγορος στον δεύτερο γύρο, κάνοντας χρόνο 7:46 (17,4 mmol).

 

Μάλιστα έκανε τα τελευταία 1.500 μέτρα του δεύτερου σετ σε 3 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα, δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πως ακολουθεί κατά γράμμα το πλάνο των προπονήσεων που έχει.

Ο Jimmy Gressier χρησιμοποίησε «λαγό» με ποδήλατο για να διατηρήσει μέσο pace 2:38 ανά χιλιόμετρο, στα 6 έτρεξε συνολικά. Στο βίντεο που δημοσίευσε (*) το Run’ix, μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα απόσπασμα από την προπόνηση που έκανε στο εντυπωσιακό Insep, που βρίσκεται στο Παρίσι.

*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.