Η συγκινητική ιστορία της McDermott: Το γράμμα στον εαυτό της από το 2005 και το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς!

 Runbeat Team   20:29 07-08-2021  

Η συγκινητική ιστορία της McDermott: Το γράμμα στον εαυτό της από το 2005 και το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς!


Η Nicola McDermott από την Αυστραλία συγκίνησε όσους παρακολούθησαν την προσπάθειά της στον τελικό του άλματος εις ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ιστορία πίσω από όλα όσα κατάφερε έδειχνε το πόσο πολύ το ήθελε, αλλά και το ότι ήταν ένα όνειρο ζωής για εκείνη να κατακτήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Το 2005 και σε ηλικία 9 ετών, είχε γράψει ένα ποίημα – γράμμα στον μελλοντικό εαυτό της, στο οποίο μιλούσε για το όνειρό της να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ποίημα με όνομα «High Jump Dream», αναφέρει μεταξύ άλλων πως το μεγαλύτερο όνειρο της αθλήτριας ήταν να βρεθεί στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Σήμερα λοιπόν, κατάφερε να κάνει προσωπικό ρεκόρ, αλλά και ρεκόρ Ωκεανίας με 2,02 μ., κατακτώντας το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η αθλήτρια από την Αυστραλία κρατούσε σημειώσεις σαν να ήταν μαθήτρια σχολείου. Πριν από κάθε της άλμα έκανε ένα τελετουργικό που δεν το άλλαζε σε καμία προσπάθεια και στο τέλος κατάφερε να κάνει υπερήφανο τον εαυτό της, από το… 2005!