Η σπουδαία δρομέας, Molly Huddle συνδύασε εγκυμοσύνη με γυμναστική, γέννησε και επιστρέφει

 Runbeat Team   13:09 30-04-2022  

Η σπουδαία δρομέας, Molly Huddle συνδύασε εγκυμοσύνη με γυμναστική, γέννησε και επιστρέφει


Μία από τις σπουδαιότερες Αμερικανίδες αθλήτριες μεγάλων αποστάσεων, η Molly Huddle έφερε τον κόσμο πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 26/4 το πρώτο της παιδί, την μικρή Josephine Valerie Benninger.

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια που έχει στο παλμαρέ της σπουδαίες επιτυχίες είναι παντρεμένη με τον επίσης αθλητή μεσαίων αποστάσεων, τον Καναδό Kurt.


Η εγκυμοσύνη της Huddle ήταν η αφορμή για να δείξει σε όλες τις γυναίκες ότι μπορούν παράλληλα να αθληθούν και μάλιστα έχει κάνει γνωστό ότι θέλει άμεσα να γυρίσει στην ενεργό δράση. ήταν εξαιρετικά καλά τεκμηριωμένη.

Η Huddle δημοσίευε κάθε εβδομάδα στο Instagram την πορεία της εγκυμοσύνης της και τις ασκήσεις που έκανε προκειμένου να παραμένει σε φόρμα, αλλά και πως ένιωθε μετά από την προπόνηση.


Έδινε επίσης συμβουλές για πράγματα που είχε κάνει και εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι θα έπρεπε να τα είχε κάνει διαφορετικά.

Φέτος, η Huddle, μαζί με την πρωταθλήτρια του NCAA, Sara Slattery, συνέγραψαν το πρώτο τους βιβλίο με τίτλο «How She Did It». Οι δύο γυναίκες ήθελαν να περιγράψουν τη διαδρομή που ακολούθησαν από το γυμνάσιο μέχρι να γίνουν πρωταθλήτριες του NCAA, και αργότερα να σταθούν στη γραμμή εκκίνησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πέρα από τις δικές τους ιστορίες παρουσιάζουν τη διαδρομή και άλλων 50 γυναικών δρομέων θέλοντας να δείξουν στην επόμενη γενιά ότι όλα είναι εφικτά. Το βιβλίο παρουσιάζει δρομείς τόσο διαφορετικές όπως η Joan Benoit Samuelson και η Raevyn Rogers που μοιράζονται τις γνώσεις τους και την πορεία τους προς την επιτυχία.