Γκλόρια Πριβιλέτζιο: «Δεν έχω ξαναπεράσει τόσο καλά σε μαραθώνιο»

 Runbeat Team   12:30 14-11-2021  

Γκλόρια Πριβιλέτζιο: «Δεν έχω ξαναπεράσει τόσο καλά σε μαραθώνιο»


Για την Γκλόρια Πριβιλέτζιο ο 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος δεν ξεκίνησε με ιδανικούς οιωνούς καθώς ξέχασε το σορτσάκι της και χρειάστηκε να πάρει ένα δανεικό ανδρικό για να βρεθεί σε θέση εκκίνησης.

 

Το ατυχές αυτό γεγονός την άγχωσε αρχικά, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα φαίνεται ότι η διάθεσή της ανέβηκε και τελικά τερμάτισε άνετα πρώτη. Όπως δήλωσε μετά τη νίκη της, «ήταν μία πολύ όμορη εμπειρία, δεν έχω ξαναπεράσει τόσο καλά σε μαραθώνιο. Μου βγήκε πάρα πολύ ευχάριστα, όχι ότι δεν ζορίστηκα, έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά ήταν τόσο απολαυστικό, το έζησα από την αρχή ως το τέλος τόσο ωραία πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και για την επίδοση και για τον αγώνα. Πέρασα καταπληκτικά. Ήταν η μόνη φορά που πήγα με την αίσθηση. Δεν είδα ρολόι. Έβλεπα, αλλά δεν τρελαινόμουν κιόλας. Ήθελα να πάω συντηρητικά και τελικά μου βγήκε ακόμα καλύτερα. Βγήκε πολύ καλύτερα από ότι περίμενα εγώ».

Η δεύτερη του Μαραθωνίου Κατερίνα Ασημακοπούλου ήθελε να πετύχει κάτι καλύτερο. Παρ' ολα αυτά είναι ικανοποιημένη καθώς όπως είπε «είμαι ικανοποιημένη. Δυστυχώς δεν είναι όλες οι μέρες καλές. Συγχαρητήρια στην Γκλόρια Πριβιλέτζιο για τη νίκη. Ήταν υπέροχα όλα. Εγώ δεν το απόλαυσα τόσο, όμως ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν σε όλη τη διάρκεια».

Στον πρώτο της Μαραθώνιο η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου κατέκτησε την 3η θέση και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Όπως η ίδια δήλωσε άλλωστε, «είναι η 1η φορά που τρέχω σε Μαραθώνιο και μου φάνηκε δύσκολο όχι όμως και ακατόρθωτο. Θα ήθελα να το ξανακάνω με καλύτερο χρόνο και γιατί όχι καλύτερη θέση».