Για δεύτερη φορά νικητής στον Μαραθώνιο της Ρόδου ο Μιχάλης Χατζηιωάννου με χρόνο 2:34:17!

 Runbeat Team   10:37 10-04-2022  

Για δεύτερη φορά νικητής στον Μαραθώνιο της Ρόδου ο Μιχάλης Χατζηιωάννου με χρόνο 2:34:17!


Αρκετά γρήγορος ήταν ο Μαραθώνιος της Ρόδου με τον Μιχάλη Χατζηιωάννου να κάνει συγκλονιστική προσπάθεια και τελικά να κόβει πρώτος το νήμα τερματίζοντας σε 2:34:17. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αναδεικνύεται νικητής στον συγκεκριμένο αγώνα καθώς είχε ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου και το 2020.

 

Μάλιστα έτρεξε πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ και όπως δήλωσε μετά τον τερματισμό του, «είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ. Η διοργάνωση προσπαθεί για το καλύτερο κάθε χρόνο. Αφιερώνω την επιτυχία μου στη Σύμη, τον προπονητή μου, την οικογένειά μου σε όσους είναι κοντά μου. Ο δρόμος μου είναι μοναχικός καθώς προπονούμαι μόνος μου στη Σύμη. Σηκώνομαι πολύ πρωί για να κάνω την προπόνησή μου, ξεκουράζομαι λίγο μετά τη δουλειά και ξανά πάω για προπόνηση. Κάθε χρόνο προσπαθώ για το καλύτερο. Να έχουμε την υγεία μας και ό,τι θελήσει ο Θεός. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη δύναμη που μου έδωσε και του καλώ να βάλουν στη ζωή τους το τρέξιμο».





Την 2η θέση κατέκτησε ο Θωμάς Μανούσος με χρόνο 2:51:54 και τρίτος ήταν ο Κυριάκος Μαστρογεωργίου με χρόνο 2:57:12. Ο Παναγιώτης Γαλατης τερμάτισε πιο κάτω σε χρόνο 3:14:10, ενώ ακολούθησαν ο Peter Holicza με χρόνο 3:20:31 και ο Ιωάννης Νούλης με 3:21:42.

Η ερασιτέχνης δρομέας, η Βρετανίδα Hannah Bown ήταν η νικήτρια στον μαραθώνιο της Ρόδου τερματίζοντας σε 3:23:22, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στον τερματισμό την περίμεναν τα παιδιά της, τα οποία της πρόσφεραν μία μεγάλη αγκαλιά. Δεύτερη ήταν η Αντωνία Θωμά με χρόνο 3:39:20 και την 3η θέση κατέλαβε η επίσης Βρετανίδα Nikki Dadhley με 3:41:06.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του Μαραθωνίου Ρόδου