Εθνική Ομάδα στίβου: Ο πιανίστας Τεντόγλου, η ενημέρωση και το θετικό κλίμα πριν την πρεμιέρα

 Runbeat Team   10:59 15-07-2022  

Εθνική Ομάδα στίβου: Ο πιανίστας Τεντόγλου, η ενημέρωση και το θετικό κλίμα πριν την πρεμιέρα


Η εθνική ομάδα μετράει αντίστροφα για την έναρξη του 18ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Όρεγκον. Πριν, όμως, από την έναρξη των αγώνων, αθλητές, αθλήτριες και οι προπονητές τους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην καθιερωμένη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας, πριν την έναρξη των αγώνων.

 

Στις Πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις του Όρεγκον, όπου διαμένει η ομάδα, τα μέλη της αποστολής δεν έλαβαν μονάχα τις απαραίτητες πληροφορίες για τεχνικά ζητήματα που αφορούν στους αγώνες, αλλά ευχήθηκαν στον προπονητή των ρίψεων Γιώργο Μποτσκαριώβ για τα γενέθλια του και άκουσαν τον Μίλτο Τεντόγλου να παίζει πιάνο. Ο κορυφαίος άλτης του μήκους έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν το ταλέντο του στη μουσική, αναρτώντας βίντεο όπου παίζει μπουζούκι ή πιάνο.

Στο περιθώριο της συγκέντρωσης κάθισε στο πιάνο μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή και έπαιξε λίγες νότες από το «Έμεινα εδώ», αλλά και το ‘Ζεμπέκικο της Ευδοξίας’ κερδίζοντας τα εύσημα των συναθλητών του. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Μποτσκαριώβ δεχόταν ευχές για τα γενέθλια, που φέτος έπεσαν πάνω στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου ανέλαβε να ενημερώσει τους αθλητές και τις αθλήτριες της αποστολής για όλα τα θέματα όπου αφορούν την έναρξη των αγώνων και φυσικά τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους στην 18η στάση στην ιστορία του θεσμού.