Έρχεται στις 2 Ιουλίου ο αγώνας «Το δάκρυ του ουρανού πάνω στην Γη»

 Runbeat Team   19:19 21-06-2022  

Έρχεται στις 2 Ιουλίου ο αγώνας «Το δάκρυ του ουρανού πάνω στην Γη»


Σε αναπροσαρμογή των σχεδίων τους προχώρησαν οι διοργανωτές του «Grammos Alpine Hard Trail Race» καθώς δεν προλαβαίνουν να προετοιμάσουν τις διαδρομές για τον αγώνα των 25 χιλιομέτρων. Έτσι θα προχωρήσουν στη διεξαγωγή ενός νυχτερινού αγώνα απόστασης 13 χιλιομέτρων το Σάββατο 2 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ενημερώνουμε τις φίλες και τους φίλους που εμπιστεύθηκαν την Κοιν.Σ.Επ. «Το Αέναον – neverest» και το Kastoria Trails, είτε συμμετέχοντας στον 1ο «Kastoria View Trail Running» στην Καστοριά, είτε εκφράζοντας ενδιαφέρον και επιθυμία να συμμετέχουν στον 2ο «Grammos Alpine Hard Trail Race» στον Γράμμο, με τις δύο διαδρομές του -μικρή χωριό Γράμμος (Γράμουστα), λίμνη Γκιστόβα και πίσω και μεγάλη από χωριό Γράμμος (Γράμουστα), λίμνη Γκιστόβα, 2.350 μ, κορυφή Τσούκα Πέτσικ (2.520 μ),  Περήφανο (2.144 μ.), Κιάφα (2.395 μ.), Φαρμάκη (2.142 μ.) και πίσω στο χωριό 25 χιλιομέτρων- μετακινείται προκειμένου να ετοιμαστεί.

Αντ’ αυτών για το Σάββατο 2 Ιουλίου διοργανώνεται ο αγώνας χωριό Γράμμος (Γράμουστα) (1.380 μ), λίμνη Γκιστόβα (2.350 μ, η ψηλότερη στην Ελλάδα) και επιστροφή πάλι στο χωριό από το ίδιο μονοπάτι 13 χιλιομέτρων, με 1.000 μέτρα ανάβαση. Ο αγώνας είναι νυκτερινός και ξεκινά στις 8 το βράδυ έχοντας την επωνυμία "Το δάκρυ του ουρανού πάνω στην Γη"».

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι την 1η Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν την εγγραφή τους στον εξής σύνδεσμο:

https://event.athletopia.com/todakrytououranoupanostigi