Επιστρέφει στη δράση η Μαρινάκου μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

 Νίκη Μηλιαράκη   10:45 16-02-2022  

Επιστρέφει στη δράση η Μαρινάκου μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό


Έτοιμη να επανέλθει στη δράση είναι η Αναστασία Μαρινάκου μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε λόγω του covid 19.

Η νεαρή πρωταθλήτρια είχε ταξιδέψει στη Λιόν τον περασμένο μήνα για να λάβει μέρος στον πρώτο της αγώνα στον κλειστό στίβο και όντως έτρεξε στα 3 χιλιόμετρα, όμως δεν κατάφερε να κάνει την επίδοση που περίμενε επειδή αγωνίστηκε ήδη άρρωστη. Μετά τον αγώνα της, φανερά εξαντλημένη, υποβλήθηκε σε τεστ και διαγνώστηκε θετική με αποτέλεσμα να μείνει για αρκετές ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.

 

Το γεγονός ότι ο οργανισμός της καταπονήθηκε ακόμα περισσότερο επειδή αγωνίστηκε στη Λιόν δεν της επέτρεψε να επανέλθει γρήγορα στη δράση.

Πλέον έχει βρει ρυθμό και είναι έτοιμη να επιστρέψει στους αγώνες καθώς θα πάρει μέρος το σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος.

«Ήταν δύσκολα, αλλά τώρα είμαι καλά», είπε στο runbeat.gr η Αναστασία Μαρινάκου, η οποία θα αγωνιστεί και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου το επόμενο σαββατοκύριακο.

«Ο κλειστός δεν αποτελούσε μεγάλο στόχο για μένα, αλλά σίγουρα ήθελα ένα ρεκόρ. Δυστυχώς έμεινα πίσω στην προετοιμασία μου. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό», τόνισε.