Επίσημα στο Tulane University με υποτροφία η Αλίνα Αμαλία Φλώρου Δημητριάδου

 Runbeat Team   16:56 29-08-2022  

Επίσημα στο Tulane University με υποτροφία η Αλίνα Αμαλία Φλώρου Δημητριάδου


Η Αλίνα Αμαλία Φλώρου Δημητριάδου που προέρχεται από μία εξαιρετική αθλητική σεζόν, εξασφάλισε πλήρη υποτροφία και έγινε δεκτή από το Tulane University, του οποίου είναι πλέον και επίσημα μέλος, καθώς φωτογραφήθηκε με την εμφάνιση της ομάδας στίβου του Πανεπιστημίου.

Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ πρόκειται να πραγματοποιήσει τις σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας του πανεπιστημίου των ΗΠΑ και παράλληλα θα αποτελεί μέλος της ομάδας στίβου, δίνοντας τις δικές της μάχες στο NCAA.

 

Η Φλώρου Δημητριάδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τελευταίο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου αντρών/γυναικών, ενώ ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην πρόσφατη Γυμνασιάδα της Γαλλίας Εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Είναι επίσης 4η στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Το Tulane University αποτελεί ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ, καθώς βρίσκεται στην 42η θέση της σχετικής λίστας, ενώ συγκαταλέγεται και στα πιο ακριβά της χώρας, με το κόστος για έναν σπουδαστή από το εξωτερικό που δεν έχει υποτροφία να ξεπερνά τα 78.000 δολάρια.