Διεθνές μίτινγκ για σπρίντερ αύριο στο Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος"

 Runbeat Team   16:03 09-06-2021  

Διεθνές μίτινγκ για σπρίντερ αύριο στο Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος"


Με αρκετά καλές συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη (10/6) το διεθνές Μίτινγκ Στίβου “Athens Sprint Men’s Gala” στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού, Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος".

Τον αγώνα διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου και είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Καλλιθέας. Πρόκειται για μια νέα διοργάνωση που αφορά τα σπριντ και οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι θα καθιερωθεί στη συνείδηση Ελλήνων και ξένων αθλητών.

 

Από ελληνικής πλευράς ξεχωρίζει η συμμετοχή του νικητή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στα 100 μ. Γιάννη Νυφαντόπουλου, επίσης θα αγωνιστεί και ο δεύτερος στην ίδια κούρσα, Κώστας Ζήκος, αλλά και οι νεαρότεροι Θοδωρής Βροντινός, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Γιάννης Βοσκόπουλος και Βασίλης Μυριανθόπουλος. Από τους ξένους αθλητές ξεχωρίζει ο Ουκρανός Σέρχιου Σμέλικ με φετινό 20.83 στα 200μ., οποίος θα συμμετάσχει στα 150 μ., αλλά και o Σόλομον Μποκαρί (Ολλανδία) με φετινό 21.15 στα 200 μέτρα. Ο Σιμόν Χάνσεν (Δανία) έχει τρέξει φέτος 10.32 επίδοση που θα επιδιώξει να βελτιώσει στην Αθήνα. Στα εμπόδια ξεχωρίζουν οι Τσεχάρα (Κολομβία) και Σμετ (Ολλανδία) και μαζί θα είναι οι Έλληνες πρωταγωνιστικές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, Μιχάλης Κιάφας, Παύλος Μποίτσιος, Γιάννης Καμαρινός και Ηλίας Τοτολίδης.

 Το πρόγραμμα των αγώνων (ξεκινούν στις 18:00) περιλαμβάνει κούρσα για αθλητές του ΦΣ Καλλιθέας και Αθλητές με αναπηρία.

Το μίτινγκ θα μεταδοθεί σε livestreaming μετάδοση στο site του ΦΣ Καλλιθέας.