Από τη Λάρισα ξεκινά στις 3/4 το Run Greece, ανοίγουν σύντομα οι εγγραφές

 Runbeat Team   9:33 17-03-2022  

Από τη Λάρισα ξεκινά στις 3/4 το Run Greece, ανοίγουν σύντομα οι εγγραφές


Στις 3 Απριλίου θα ξεκινήσει η σειρά Run Greece για το 2022 με την πόλη της Λάρισας να αποτελεί τον πρώτο σταθμό.

Οι σημαντικότεροι λαϊκοί αγώνες της Ελλάδας που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, ερασιτεχνών και επαγγελματιών δρομέων, θα έχουν και φέτος πέντε σταθμούς. Μετά τις αναβολές και τις ακυρώσεις λόγω της πανδημίας του covid19 τα RunGreece επιστρέφουν δυναμικά φέτος και αναμένεται να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή.

 

Η αρχή θα γίνει στις 3 Απριλίου από τη Λάρισα, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ανοίξουν και οι εγγραφές. Η συγκεκριμένη διοργάνωση πέρυσι είχε ματαιωθεί, ωστόσο, φέτος χωρίς τον περιορισμό στους μετέχοντες αναμένεται πλήθος κόσμου να κατακλείσει τους δρόμους της πόλης.

Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξουν οι εγγραφές για τη διοργάνωση του Ηρακλείου, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Απριλίου, ενώ στις 15/5 θα διεξαχθεί και η διοργάνωση της Καστοριάς, η οποία επίσης είχε ματαιωθεί πέρυσι.

Η δράση θα σταματήσει για τους καλοκαιρινούς μήνες και θα επανέλθει τον Σεπτέμβριο με το Run Greece της Αλεξανδρούπολης στις 25/9 και οι δύο τελευταίοι σταθμοί θα είναι τα Ιωάννινα και η Πάτρα στις 2/10 και 9/10 αντίστοιχα.