Άνοιξαν οι εγγραφές για τον επετειακό Ursa Trail που θα διεξαχθεί 27-29/5 στο Μέτσοβο

 Runbeat Team   9:35 22-03-2022  

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον επετειακό Ursa Trail που θα διεξαχθεί 27-29/5 στο Μέτσοβο


Επετειακός θα είναι φέτος ο Ursa Trail καθώς συμπληρώνει μία δεκαετία ζωής. Δρομείς από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό αναμένεται να μεταβούν στο Μέτσοβο το τριήμερο 27-29 Μαΐου για να πάρουν μέρος σ’ έναν μοναδικό αγώνα που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία του Μετσόβου και θα συνεχιστεί στα μονοπάτια της περιοχής σ’ ένα μοναδικό βιότοπο.

 

Συνολικά θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες. Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 27 Μαΐου με τον «Katara Vertical», απόστασης 4,6 χλμ. με 870μ. υψομετρική διαφορά. Το Σάββατο 28 Μαΐου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας 40χλμ σε υψομετρική διαφορά 2800μ., ενώ η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 29/5 με τον αγώνα 21χλμ (1160μ. υψομετρικής διαφοράς) και τον αγώνα 11χλμ (665μ. υψομετρική διαφορά).

Οι εγγραφές για τους τέσσερις αγώνες άνοιξαν χθες Δευτέρα 21 Μαρτίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 11 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ΕΔΩ.  

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές, «με τη συμπλήρωση 10 χρόνων Ursa trail βάζουμε ψηλά τις προσδοκίες και εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε η συμμετοχή στους αγώνες μας να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.

Το Μέτσοβο ως κορυφαίος ορεινός προορισμός προσφέρει υψηλά επίπεδα φιλοξενίας.

Οι διαδρομές μας με τα πιστοποιημένα και σε άριστη κατάσταση μονοπάτια θα δώσουν τη δυνατότητα στους αθλητές να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τα αξιοθέατα της περιοχής.

Πληροφορίες για τους αγώνες και την περιοχή μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας www.ursatrail.gr.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι αθλητές που πληρούν τα κριτήρια που αναφέρονται στους κανονισμούς αγώνων της διοργάνωσης και στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο για αγώνες εκτός σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».