Άνοιξαν 300 θέσεις για συμμετοχή στο 5ο No Finish Line Athens στο ΟΑΚΑ

 Runbeat Team   12:29 28-09-2021  

Άνοιξαν 300 θέσεις για συμμετοχή στο 5ο No Finish Line Athens στο ΟΑΚΑ


Την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο 5ο No Finish Line της Αθήνας και να προσφέρουν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», έχουν ακόμα 300 άτομα!

Μετά τις επιβεβαιώσεις των εγγραφών και την παράδοση του εξοπλισμού, έχουν απελευθερωθεί άλλες 300 ατομικές θέσεις συμμετοχής στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου αφιερωμένα για παιδιά, οι οποίες και διατίθενται από σήμερα με κόστος 10 ευρώ και θα δοθούν μέχρι εξαντλήσεως τους.

 

Προσοχή! Οι 300 θέσεις θα δοθούν κατά προτεραιότητα και αυτοπροσώπως δεν μπορεί κανείς να κλείσει τη θέση τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους 27-28 Σεπτεμβρίου στη γραμματεία της διοργάνωσης, που βρίσκεται στην αίθουσα "Γ.Κασιμάτης" του Ολυμπιακού Σταδίου (είσοδος από την οδό Σπύρου Λούη 1, κεντρική πύλη Α) και από 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου στη γραμματεία του αγώνα στην είσοδο της αθλητικής εγκατάστασης εντός του ΟΑΚΑ και πιο συγκεκριμένα στο χώρο ανάμεσα στο Ολυμπιακό Στάδιο και το Ολυμπιακό Μουσείο.

Το 5ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου ώρα 19:00 και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ώρα 13:00. Οι δρομείς μέσα στη διάρκεια των 90 ωρών του No Finish Line, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν,  για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα σε προκαθορισμένη κυκλική διαδρομή εντός του ΟΑΚΑ. Για κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν, θα πηγαίνουν 50 λεπτά στο «Μαζί για το Παιδί».

Μεγάλος Χορηγός του 5ου No Finish Line Athens, είναι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα Εθνική Ασφαλιστική.

Eπίσημοι Χορηγοί είναι η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως Toyota, η πολυεθνική εταιρεία τροφίμων Barilla παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή ζυμαρικών, τα πρώτα σε ποιότητα και πωλήσεις ελληνικά νερά Βίκος και o πρωτοπόρoς και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος ελληνικός όμιλος φαρμακευτικών επιχειρήσεων Τσέτη με τα brand Intermed & Uni Pharma.

Για επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected]