Αγώνας προσφοράς την προσεχή Κυριακή 26/12 στην Καισαριανή

 Runbeat Team   14:06 23-12-2021  

Αγώνας προσφοράς την προσεχή Κυριακή 26/12 στην Καισαριανή


Το τρέξιμο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής αρκετών Ελλήνων πλέον και παράλληλα αποτελεί μία καλή αιτία για φιλανθρωπικό έργο. Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, λοιπόν, διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι ο 1ος Santa Run Καισαριανής απόστασης 1.300μ. έχοντας για σύνθημα «να γίνουμε ο Άη Βασίλης που έχουμε μέσα μας!».

 

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής, με την υποστήριξη του Δήμου Καισαριανής.

Στον αγώνα Δρόμου μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι, με μια ελάχιστη συμβολική οικονομική συμμετοχή 1€ υπέρ της ενίσχυσης του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12:00 από την Κεντρική Πλατεία Καισαριανής και θα τερματίσει στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο πάρκο Άη Γιάννη «Τα Ξύλινα».

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει από τις 19 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την ημέρα του αγώνα στο Κέντρο Εγγραφών στην κεντρική Πλατεία Καισαριανής.

Όσον αφορά στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο, θα τηρηθούν τα μέτρα που θα είναι σε ισχύ κατά την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα.