Αγώνας 5χλμ για τη συγκέντρωση δώρων για παιδιά στα Χανιά

 Runbeat Team   11:02 11-12-2021  

Αγώνας 5χλμ για τη συγκέντρωση δώρων για παιδιά στα Χανιά


Ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη σε όσους υιοθετούν τη φιλοσοφία του. Οι αθλούμενοι, όμως μπορούν παράλληλα να προσφέρουν με τη συμμετοχή τους σε έναν αγώνα. Λίγο πριν τις γιορτές και συγκεκριμένα το επόμενο Σάββατο 18 Δεκεμβρίου διοργανώνεται στα Χανιά ένας βραδινός αγώνας 5χλμ φιλανθρωπικού χαρακτήρα που σκοπό έχει να συγκεντρωθούν δώρα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα προστασίας παιδιών και νέων Χανίων και στη Στέγη κοριτσιών Αγίου Νεκταρίου Χανίων.

 

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει: «Ελάτε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα μαζί με την ομάδα τρεξίματος το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και να βοηθήσουμε προσφέροντας χαρά στα αγόρια και κορίτσια του Ιδρύματος προστασίας παιδιών και νέων Χανίων και για τη Στέγη κοριτσιών Αγίου Νεκταρίου Χανίων χαρίζοντάς τους ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Στη συνέχεια θα γιορτάσουμε στο Bristol Drink and Dine (Tzanakaki 19) που θα μας προσφέρει βάφλες, πανκέικς και μπισκότα!

Θα τρέξουμε 5 χιλιόμετρα από το παλιό λιμάνι κατά μήκος της παραλίας μέχρι τη Νέα Χώρα και θα επιστρέψουμε. Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε τα παιδιά σας και να περπατήσετε ή να τρέξετε... είναι όλοι, όλες ευπρόσδεκτοι-ες! Επίσης, μπορείτε να ντυθείτε Άι Βασίληδες ή ό,τι άλλο με χριστουγεννιάτικο θέμα θέλετε!

Παρακαλούμε να έρθετε μεταξύ 6-7μ.μ. ώστε να συγκεντρώσουμε τα δώρα σας. Θα ξεκινήσουμε το τρέξιμο στις 7μ.μ. και μετά θα γιορτάσουμε στο Bristol Drink & Dine.

Παρακαλούμε τα δώρα σας να απευθύνονται τόσο σε αγόρια όσο και σε κορίτσια στην εφηβεία. Ελπίζουμε να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 34 δώρα ώστε κάθε παιδί να πάρει ένα για τα Χριστούγεννα. Εάν δε θέλετε να συμμετέχετε στο τρέξιμο, αλλά θα θέλατε να δωρίσετε ένα δώρο και να συμμετέχετε στο πάρτι μετά το τρέξιμο, είστε ευπρόσδεκτοι-ες.

Ανυπομονούμε να σας δούμε με τα χαμόγελά σας και τη χριστουγεννιάτικη διάθεσή σας».