Α. Παπαμιχαήλ για την απουσία του από το Ομάν: «Θέλω και εύχομαι τα ατυχή λάθη να μην επαναληφθούν»

 Runbeat Team   17:40 05-03-2022  

Α. Παπαμιχαήλ για την απουσία του από το Ομάν: «Θέλω και εύχομαι τα ατυχή λάθη να μην επαναληφθούν»


Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έμεινε εκτός Παγκοσμίου πρωταθλήματος ομάδων κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς παρότι ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για να αγωνιστεί στο Μουσκάτ του Ομάν, αναγκάστηκε να επιστρέψει το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα φτάνοντας μέχρι το Κατάρ.

Όπως ανέφερε η ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ, ο Έλληνας αθλητής είχε κάνει, όπως επιβάλει ο ΕΟΔΥ, την αναμνηστική δόση εμβολίου μετά τη νόσησή του, τον φετινό Ιανουάριο, ωστόσο δεν προχώρησε σε δεύτερη δόση, καθώς δεν είχε συμπληρωθεί το υποχρεωτικό διάστημα των τριών μηνών. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Ομάν, στην χώρα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν κάνει δύο δόσεις εμβολίων, συνεπώς ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έμεινε εκτός διοργάνωσης.

 

Μέσω ανάρτησής του στα social media, ο Παπαμιχαήλ ευχαρίστησε όλους όσους του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, ενώ παράλληλα τόνισε μεταξύ άλλων ότι «πλέον δεν ξέρω όμως τι είναι χειρότερο, τα λάθη που έγιναν από αμέλεια ή οι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται αυτές τις ατυχίες για να κάνουν το κομμάτι τους και χαίρονται με αυτές».

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Σας ευχαριστώ θερμά όλους για το ενδιαφέρον και τα μηνύματα που μου στέλνετε.. δυστυχώς μου στερήθηκε η δυνατότητα να αγωνιστώ σήμερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο όπως είχε προγραμματιστεί, ενώ έφτασα κανονικά μέχρι το Κατάρ!

Τον τελευταίο χρόνο με ακολουθεί μια σειρά από ατυχίες και λυπάμαι πολύ για αυτό .. οι ευθύνες είναι αρκετές.. πλέον δεν ξέρω όμως τι είναι χειρότερο, τα λάθη που έγιναν από αμέλεια ή οι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται αυτές τις ατυχίες για να κάνουν το κομμάτι τους και χαίρονται με αυτές!

Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που βρίσκομαι αντιμέτωπος με κάτι τέτοιο.. και στους Ολυμπιακούς Αγώνες τα ίδια είχαμε..

Κοιτάμε μπροστά και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες! Θέλω και εύχομαι τα ατυχή λάθη να μην επαναληφθούν! Είναι πολύ κρίμα να χάνονται αγώνες για το τίποτα.. σχετικά όμως με την κακεντρέχεια θα πω απλώς πως με τον χρόνο αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας όλων!»