5ος Δρόμος Κάστρου Άργους: Πρώτοι έκοψαν το νήμα Λοθέτης και Σουμά

 Runbeat Team   9:31 30-08-2022  

5ος Δρόμος Κάστρου Άργους: Πρώτοι έκοψαν το νήμα Λοθέτης και Σουμά


Με τη συμμετοχή 79 δρομέων πραγματοποιήθηκε προχθές Κυριακή 28/8 ο 5ος Δρόμος Κάστρου Άργους, τον οποίο διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων & Δρομέων Αργολίδας.

Οι μετέχοντες ακολούθησαν μία διαδρομή φυσικού κάλλους που συνέδεε τους ιστορικούς χώρους της Αρχαίας Δειράδας και τη «Λάρισα», το Κάστρο του Άργους.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε από τον Προφήτη Ηλία στο Άργος, περιλάμβανε ανάβαση στο κάστρο και επιστροφή.

Την απόσταση των 10,5 χιλιομέτρων ολοκλήρωσε πρώτος ο Γιώργος Λογοθέτης με χρόνο 38:45, ενώ τη 2η θέση κατέκτησε ο Ιωάννης Κανελλόπουλος με 39:20 και στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Νικόλαος Σκούταρης με 40:31.

Την πρωτιά στις γυναίκες πανηγύρισε η Σπυριδούλα Σουμά με χρόνο 48:42, τη 2η θέση κατέκτησε η Τσβετελίνα Πέτροβα με 49:49 και την 3η η Νίνα Μάρκου με 54:29.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τερματίσαντες δόθηκε ένα συλλεκτικό χειροποίητο αναμνηστικό που δημιουργήθηκε και κατασκευάστηκε από τα μέλη του συλλόγου.

Τα αποτελέσματα

Στο μεταγωνιστικό δελτίο οι διοργανωτές αναφέρουν: «Ως διοργανωτές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο χορηγό του αγώνα μας, το Οικολογικό Ελαιοτριβείο ΕΛΙΟΝ – Τσαγκαρέλης Δ. καθώς και τα σπιτικά αναψυκτικά της RealPure που βρέθηκαν στην γραμμή τερματισμού και ξεδίψασαν τους δρομείς.

Επίσης για τα νερά την εταιρεία Care+Full, για τις μπανάνες το En Lefko Modern Bistro, για τα γλυκά το L’amande και τον κ. Αναστάσιο Τσάγκο που μας παραχώρησε τη γκραβούρα από το αρχείο της Αργειακής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας και Πολιτισμού την οποία και χρησιμοποιήσαμε στα αναμνηστικά. argolikivivliothiki.gr

Ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές του αγώνα που, κατά μήκος της διαδρομής, συνέδραμαν, εμψύχωναν, τροφοδοτούσαν και καθοδηγούσαν τους συμμετέχοντες και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλους τους συναθλητές/συναθλούμενους που έλαβαν μέρος στον αγώνα! Θεωρούμε πως όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και αυτό αποτυπώθηκε στα χαμόγελα και τα σχόλια όλων!».