2021: Πολλές και σημαντικές οι μεταγραφές των σωματείων του στίβου στην Ελλάδα

 Runbeat Team   16:10 29-12-2021  

2021: Πολλές και σημαντικές οι μεταγραφές των σωματείων του στίβου στην Ελλάδα


Πολλές σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες πραγματοποίησαν τα Ελληνικά σωματεία του στίβου, με στόχο να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό τους για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Μία εκ των πιο σημαντικών μεταγραφών σημείωσε ο Ολυμπιακός, κάνοντας δικό του τον 4ο στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Εμμανουήλ Καραλή. Ο νεαρός αθλητής μετά τη δίχρονη παρουσία στο σωματεία ΓΣ Απόλλων Πύργου, θα συνεχίσει με τα χρώματα του συλλόγου του Πειραιά.





Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας Νικόλας Σκαρβέλης από τον ΓΣ Τρικάλων θα συνεχίσει στον ΓΣ Κηφισιάς, ενώ η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ23 στο τριπλούν, Σπυριδούλα Καρύδη θα αγωνιστεί με φοιτητική μεταγραφή στον ΑΟ Κάλλιστος, από τον Κερκυραϊκό ΓΣ.

Αρκετές μεταγραφές πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, που τη νέα χρονιά θα έχει μεταξύ άλλων στο δυναμικό του, τον Παναγιώτη Τριβυζά και τις Γναφάκη, Μαρινάκου και Αναστασίου.

Το πρακτικό της Επιτροπής μεταγραφών επικυρώθηκε ομόφωνα στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ και να δείτε αναλυτικά το πρακτικό των μεταγραφών.