Ένας θερμιδομετρητής στο κινητό μας

 Runbeat Team   10:30 03-02-2021  

Ένας θερμιδομετρητής στο κινητό μας


Ένας θερμιδομετρητής είναι κάτι το απαραίτητο για τους αθλητές και όσους προσέχουν την διατροφή τους. Η εφαρμογή Yazio μπορεί να μας «λύσει τα χέρια», καθώς όταν την έχουμε στο κινητό μας, μπορούμε να διαχειριστούμε το καθημερινό μας ημερολόγιο διατροφής από παντού.

Η μέτρηση των θερμίδων μας είναι πολύ σημαντική όσον αφορά τους δρομείς μικρών και μεγάλων αποστάσεων, όπως βέβαια και όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται να διατηρήσει την φόρμα του. Με το Yazio, έχουμε ανά πάσα στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που μπορεί να χρειαστούμε σχετικά με το βάρος και τη διατροφή μας. Το app περιέχει ειδικό εργαλείο για την παρακολούθηση της διατροφής μας, αλλά και ξεχωριστό ημερολόγιο για το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό μας. Από εκεί και πέρα, η εφαρμογή προσφέρει καταγραφή των αθλητικών μας δραστηριοτήτων, ενώ μπορούμε να βρούμε προγράμματα γευμάτων, συνταγές και tips για την απώλεια βάρους.

Με το Yazio έχουμε ένα θερμιδομετρητή παντού, για να παρακολουθούμε την δίαιτά μας, να ξέρουμε τι κάνει να φάμε και τι όχι. Στην εφαρμογή καταγράφεται το βάρος μας, με σκοπό να βλέπουμε τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα μας στο πέρας των ημερών. Η εφαρμογή αν και είναι δωρεάν, διαθέτει και ένα πρόγραμμα επί πληρωμή, το YazioPRO, με το οποίο, όπως σημειώνει η εταιρεία «Θα πετύχεις τους στόχους σου δύο φορές πιο γρήγορα». Με την PRO έκδοση έχουμε αναλυτικότερα στατιστικά σε σχέση με τη δίαιτα, τις δραστηριότητες, την άσκηση, το βάρος και τις διαστάσεις μας. Η συνδρομή της εφαρμογής έχει επίσης και τα γνωστά πλεονεκτήματα των ψηφιακών συνδρομών, όπως την αφαίρεση των διαφημίσεων και τη συνεχή υποστήριξη του λογισμικού της. Με το PRO λοιπόν, έχουμε μία πιο εξατομικευμένη εμπειρία, όμως δεν είναι απαραίτητο να την επιλέξουμε, καλό είναι να δώσουμε χρόνο στην απλή έκδοση του app και να δούμε τι μας εξυπηρετεί καλύτερα.

Το Yazio έχει επίσης βραβευτεί στο παρελθόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως προς το παρόν βρίσκεται στην κορυφή των Downloads στο PlayStore στην κατηγορία «Υγεία και φυσική κατάσταση», ενώ με αξιολογήσεις πάνω από 4.5/5 αποτελεί μία πολύ αξιόπιστη επιλογή για την διατροφή μας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές iOSμέσω του AppStore και για συσκευές Android μέσω του PlayStore. Το app είναι επίσης συμβατό με άλλες εφαρμογές υγείας και wearables, για να προσφέρει όσο το δυνατόν ακριβέστερες πληροφορίες.